Bent u verzekerd tegen rechtsbijstand ?

Ook indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunnen wij u bijstaan. Hoewel een rechtsbijstandsverzekering voor veel zaken uitstekend werkt dient niet uit het oog te worden verloren dat veel rechtsbijstandsverzekeringen niet volledig dekkend zijn, los van de vraag of u het juiste pakket is gekozen.


Bij rechtsbijstandsverzekeraars is het uitgangspunt dat de zaak in beginsel door de desbetreffende verzekeraar zelf wordt behandeld. Hier hoeft u niet mee akkoord te gaan. Op basis van jurisprudentie heeft u vrije jurist en of advocaat keuze. Vrijwel alle rechtsbijstandsverzekeraars hebben de voorwaarden inmiddels aangepast zodat de vrije keuze ook daadwerkelijk is vastgelegd.

Wij denken dat je voor het oplossen van juridische problemen niet alleen goed de wet en jurisprudentie moet kunnen lezen maar bovendien over meer skills moet beschikken om een zaak tot een goed einde te brengen. Denk daarbij aan inzet, inlevingsvermogen, sterk analytisch vermogen, de gave om te kunnen onderhandelen en strategisch inzicht. Juist de reden dat wij cliënten op basis van doorverwijzingen krijgen. Vanzelfsprekend kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen onder nummer 06-24202335 of een e-mail aan contact@jurist.nl