In house jurist.

Iedere onderneming of organisatie dient up to date te zijn. Processen onder controle, up to date ten aanzien van wetgeving. Compliance op orde. Maar ook juridische processen dienen op de juiste wijze te worden uitgevoerd. Of dat er iemand met een juridische achtergrond meekijkt.

Met andere woorden, heeft u een dag of langer een bedrijfsjurist nodig, dan kan dat. Hij of zij pakt in uw organisatie bepaalde taken op, controleert processen of deelt recente wetgeving met u.

De kosten bedragen 550,- per dag, exclusief omzetbelasting bij afname van minimaal twee dagen. De reiskosten zijn voor onze rekening.

Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Contracteren, Internetrecht, Privacy, Huurrecht, Faillissementsrecht, Erfrecht, Ideeën en design, Intellectuele rechten, Vastgoed, Vennootschapsrecht en Familierecht.

Wij denken dat je voor het oplossen van juridische problemen niet alleen goed de wet en jurisprudentie moet kunnen lezen maar bovendien over meer skills moet beschikken om een zaak tot een goed einde te brengen. Denk daarbij aan inzet, inlevingsvermogen, sterk analytisch vermogen, de gave om te kunnen onderhandelen en strategisch inzicht. Juist de reden dat wij cliënten op basis van doorverwijzingen krijgen. Vanzelfsprekend kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen onder nummer 06-24202335 of een e-mail aan contact@jurist.nl