Juridisch Adviseur.

Onze kennis strekt zich met name op Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Erfrecht Internetrecht, Faillissementsrecht, Merkenrecht, Handelsnaamrecht, Huurrecht, Contractenrecht, Privacy, ICT-recht, Incasso's, Auteursrecht, Letselschade en Vennootschapsrecht.

Onze doelstelling is daarbij met name het oplossen van juridische conflicten of problemen, en niet het rekken van procedures en schrijven van "uren". Tevreden cliënten genereren juist weer nieuwe cliënten zodat juist het snel en efficiënt afronden van een zaak juist de beste reclame oplevert. Daar zit ook onze meerwaarde in.

Betrokken, betaalbaar, transparant, met volledige inzet en kennis van zaken zo omschrijven cliënten vaak onze dienstverlening. Zo kunt u zelf ervaren dat goede juridische dienstverlening niet tegen een bovenmatig uurtarief hoeft te worden uitgevoerd. Naar onze mening valt 80 % van de juridische dienstverlening daaronder, slechts 20 % is voorbehouden aan de prestigieuze advocaten aan de Zuidas. En ben je verzekerd tegen rechtsbijstand, dan kunnen wij vaak ook de zaak voor je behartigen op kosten van de rechtsbijstandsverzekeraar.

Heeft u te maken met een arbeidsconflict, achterstallige huur, erfeniskwestie, automatiseringskwestie, een zaak over auteursrecht of intellectueel eigendom, letselschade als gevolg van een ongeluk, conflict over een contract of een incasso als gevolg van een niet betalende cliënt ? Neem dan zeker contact op, het zijn zaken welke wij regelmatig afwikkelen.

Wij denken dat je voor het oplossen van juridische problemen niet alleen goed de wet en jurisprudentie moet kunnen lezen maar bovendien over meer skills moet beschikken om een zaak tot een goed einde te brengen. Denk daarbij aan inzet, inlevingsvermogen, sterk analytisch vermogen, de gave om te kunnen onderhandelen en strategisch inzicht. Juist de reden dat wij cliënten op basis van doorverwijzingen krijgen. Vanzelfsprekend kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen onder nummer 06-24202335 of een e-mail aan contact@jurist.nl