Advocaat in Delft ?

Zoekt u een advocaat in Delft ? Als jurist hebben wij dezelfde universitaire opleiding gevolgd als advocaten en volgen periodiek ook opleidingen om zodoende op vakgebieden waarin wij werkzaam zijn van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Met andere woorden, permanente educatie. Maar wij zijn niet beëdigd tot advocaat. Dat is ook niet nodig daar wij Strafrecht en Familierecht niet tot onze specialisatie rekenen. Echter wij kunnen in de meeste zaken wel voor u optreden en hebben bovendien minimaal 20 jaar ervaring in de juridische dienstverlening, het oplossen van geschillen, het geven van advies en procederen hoort daarbij.

Wel tegen een aanzienlijk lager uurtarief met name doordat wij de overhead en kosten laag houden. Wij staan met name (middel)grote bedrijven bij, maar ook particulieren en uiteraard eenmanszaken, vennootschappen onder firma's en zzp'ers. Zaken met betrekking tot strafrecht en familierecht, welke volledig zijn voorbehouden aan advocaten, verwijzen wij door naar advocaten.

Onze juristen zijn, gezien hun universitaire opleiding eveneens meerster in de rechten en zodoende ook uitstekend in staat om u bij te staan in uw procedure bij de rechter. Bij de kantonrechter is het inschakelen van een vaak veel duurdere advocaat niet verplicht maar is juridische bijstand van een universitair geschoolde jurist vaak wel noodzakelijk en verstandig om een doeltreffend verweer te voeren of in rechte op te treden.

De ervaring is dat uurtarieven van advocaten bij grote en middelgrote advocatenkantoren vaak twee tot drie keer zo hoog liggen terwijl voor de meeste zaken dat uiteindelijk niet tot uiting komt in een beter eindresultaat laat staan in een voor u beste oplossing. Bovendien blijkt dat analytisch vermogen, inzet en een doortastende aanpak los van de vaardigheid om te kunnen onderhandelen en schakelen naast juridische vaardigheden doorslaggevend en alles bepalend zijn voor een goede afloop van uw zaak. Deze vaardigheden zorgen voor veel positieve reacties. Met andere woorden, wij zijn een prima en betaalbaar alternatief naast advocaten, met dezelfde universitaire achtergrond. In 2017 was het landelijk in slechts 19 % van alle handelszaken verplicht een beroep te doen op een advocaat, vrijwel altijd met een veel hoger uurtarief.

Wij zijn met name werkzaam in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, auteursrecht en andere intellectuele rechten, civiele recht, contractenrecht, it- en internetrecht, privacy, erfrecht en vastgoed. Niet alleen indien het gaat om procederen maar ook indien het gaat om advies. Vaak betreft het geschillen tussen aandeelhouders, werknemers en werkgevers, huurachterstand, loonvorderingen, geschillen over opdrachten, incasso's, uitleg van contracten, verkoop van bedrijven, erfrecht, auteursrecht en andere intellectuele rechten, faillissementsrecht en vastgoed.

Zaken met betrekking tot strafrecht en familierecht behandelen wij niet. Wij adviseren wel ten aanzien van ontbinding van vermogens en verdeling en ontvlechting van bedrijven. Wij beschikken over een groot netwerk zodat wij u vrijblijvend kunnen doorverwijzen naar een advocaat indien uw zaak betrekking heeft op strafrecht of familierecht. Ook in zaken waarin u in rechte op wenst te treden of bent gedagvaard én een advocaat verplicht is, verwijzen wij u vanzelfsprekend door naar een advocaat.

Ook indien u niet in Den Haag woont maar in een andere plaats in Zuid Holland, zoals Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bergambacht, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Den Haag, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Katwijk, Korendijk, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard,Naaldwijk,'s-Gravenzande, De Lier, Maasdijk, Honselersdijk, Nederlek, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijnwoude, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas of Zwijndrecht dan kunnen wij u uiteraard uitstekend van dienst zijn.

Met andere woorden, heeft u een juridische kwestie, neem vrijblijvend contact met ons op onder nummer 06-24202335 of per e-mail contact@jurist.nl